Pimm’s is een klassieke Engelse drank, gebaseerd op gin en met een lichte citrussmaak. In dit recept maken we er een super lekkere gelatinepudding van. samen met limonade, munt en fruit.
1 Strooi het gelatinepoeder in 3 eetlepels water en roer. Breng de Pimm’s, limonade en muntsteeltjes in een pan tegen de kook aan. Verwijder de munt, voeg het gelatinemengsel toe en roer tot het is opgelost.
2 Neem de pan van het vuur en laat afkoelen. Verdeel driekwart van het fruit, de komkommer en de munt over 4 koude glazen, voeg dan twee derde van het Pimm’s-mengsel toe.
3 Zet het 20–30 minuten in de koelkast en houd de rest van het mengsel op kamertemperatuur. Als de gelei iets is opgestijfd, voeg je de rest van het fruit en de munt toe en giet je de rest van het Pimm’s-mengsel erover.
4 Laat de jellypudding 2 uur opstijven in de koelkast.