Omelet wrap met lentekruiden

Omelet wrap met lentekruiden

Een ultieme combi: omelet met peterselie. In deze omelet gaan zelfs nog meer kruiden. Want wat blijkt: verse kruiden zijn hartstikke gezond. Ze versterken de goede voedingsstoffen die in groenten zitten. Typisch zo’n win-win situatie.

Bereiding

1. Snij de verse kruiden heel erg fijn en de raapsteeltjes in stukjes.

2. Kluts de eieren, en meng de kruiden en de raapsteeltjes erdoor. Verwarm de olie in de koekenpan op hoog vuur. Doe de eieren erin en zet het vuur lager, en plaats een deksel op de pan. Bak in een minuut of vijf de onderkant mooi bruin en laat de bovenkant garen.

3. Laat de omelet op een bord glijden en rol hem op. Zo kan je mooie stukken snijden om mee te nemen. Wat slablaadjes erbij is heerlijk. De omelet voldoet ook uitstekend voor een goed belegde boterham. Die kun je het beste apart meenemen.

voor 1 portie

  • 2 eieren
  • 2 handjes verse bieslook
  • 1 handje verse platte peterselie
  • 1 handje verse munt
  • 1 bosje raapstelen (of 1 handje rucola)
  • milde olijfolie
  • een paar slablaadjes
  • zout en peper

Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gouden kookboek