In Man.Eat.Plant. laten Lisette Kreischer en Maartje Borst zien hoe stoer groente kan zijn. Vegan voeding is dé culinaire beweging van het moment en het eten van de toekomst. Dit boek biedt een 180 graden groenteswing van al jouw favoriete comfort classics. Denk epic roasts, aubergine dogs, tempehsaté of The Ultimate Mushroom Burger. Eten van groente is nog nooit zo stoer geweest.
Lisette Kreischer (Amsterdam) is bekend van het platform Be Ecofabulous en heeft meerdere kookboeken op haar naam staan, waaronder het internationaal bekroonde Groente uit zee. Maartje Borst is chef bij Koffie en de Koeck, een bekend vegancafé in Amsterdam.
Neem een kijkje in de duurzame keuken van Lisette Kreischer en lees hier het gesprek dat wij met haar hadden.
Wij mogen nu alvast vier recepten uit haar nieuwste boek geven. Dus wacht niet langer en ga aan de slag:
Smaakt dit naar meer? Bestel hier het boek.