Boek-tip: Koken met kleur van Joke Boon

6 december

Eet jezelf vrolijk en gezond! 

Gezond eten: door natuurlijk kleurig te eten krijg je bijna vanzelf alle voedingstoffen binnen, zonder ingewikkelde theorieën of formules. De kleur van een voedingsmiddel houdt verband met de voedingstoffen die het bevat: rood fruit en rode groentesoorten bijvoorbeeld, bevatten in grote lijnen dezelfde vitaminen en mineralen. In dit boek vind je informatie én recepten in alle kleuren van de regenboog. De ruim 100 gerechten zijn eenvoudig, origineel, maakbaar en perfect voor iedere dag. Eindeloze ingrediëntenlijsten en ingewikkelde bereidingswijzen zul je in dit kookboek niet vinden. Toch slaagt Joke er in om ieder recept een unieke twist te geven. Hoewel gezond eten belangrijk is in dit kookboek, mag er ook lekker genoten worden van suiker en room….

Joke Boon is journalist, kookboekenschrijver en receptontwikkelaar.

Food and Friends mag alvast twee van haar recepten met je delen:

Smaakt dit naar meer? Bestel dan hier het boek Koken met Kleur. 


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Algemeen
Meer Algemeen
Gratis Azie magazine