Vistajine met couscous

Vistajine met couscous

Bereiding

4 personen

• olijfolie, om te bakken

• venkelzaad

• 1 kaneelstokje

• 1 kleine rode ui

• ½ Spaanse peper

• 12 olijven, zonder pit

• 4 tomaten

• 1 kleine ingemaakte citroen

(Turkse/Marokkaanse winkel)

• 1 volle tl ras-el-hanout

(specerijenmengsel)

• saffraan

• 4 takjes verse koriander

• 400 g mosselen, gewassen, open exemplaren weggegooid

• 4 zeeduivelfilets (of andere stevige witvis)

• oregano

• 250 g couscous

• 250 ml (boeren)yoghurt of Griekse yoghurt

• 1 el harissa (Turkse/Marokkaanse winkel)

• olijfolie

• zeezout en peper


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gratis Azie magazine