4 personen
• 4 hele vissen (zoals zeebrasem of rode mul), schoongemaakt
• 2 limoenen, in partjes, voor erbij
Jerkmarinade
• 1 el pimentbessen
• 1 el zwarte peperkorrels
• 2 laurierblaadjes
• snuf kruidnagelpoeder
• ½ el muscovadosuiker (evt. oerzoet)
• 2 el vloeibare honing
• 1 el gehakte tijm
• wat takjes koriander, gehakt
• 2 scotch bonnets (hete chilipepers), fijngesneden
• 2 tenen knoflook, fijngehakt
• stukje verse gember van 3 cm, geschild en fijngehakt
• 2 lente-uitjes, fijngesneden
• geraspte schil van 1 limoen
• olijfolie
• 2 el gouden rum (optioneel)
Maissalsa
• 3 verse maiskolven
• 1 rijpe mango, geschild en in kleine stukjes
• 4 lente-uitjes, fijngesneden
• ½ bosje koriander, gehakt
• 2 tomaten, gesneden
• geraspte schil en sap van 2 limoenen