Heb je zin in een lekkere lunch, maar wil je een keertje geen vis, vlees of zuivel? Maak dan eens deze driedubbele vegan club sandwich! Hij is tot de nok gevuld met heerlijke gegrilde courgette, paprika en paddenstoelen en besmeerd met Becel Biologisch. Wist je dat Becel Biologisch 100% plantaardig is? Ideaal voor iedereen die bewustere keuzes wil maken op het gebied van voeding en bovendien het welzijn van mens, dier en aarde hoog in het vaandel heeft staan. Met Becel Biologisch besmeer je (vegan) sandwiches, wraps of toastjes met het grootste gemak!
1. Hak de rucola, het basilicum en de walnoten grof in een keukenmachine. Voeg een scheut olijfolie en de teentje knoflook toe en mix alles
door elkaar. Voeg zout en peper toe en zet apart.
2. Leg de 3 geroosterde boterhammen op een snijplank en besmeer 2 sneetjes met Becel Biologisch en 1 met rucolapesto.
3. Verdeel de gegrilde courgette, gegrilde paprika, gegrilde portobello en rode ui over de sneetjes en stapel de 3 boterhammen op elkaar.
4. Snijd de sandwich door de helft en steek er een satéprikker door. Serveer de sandwich meteen.
Nieuw! Becel Biologisch. Klik hier voor meer informatie over Becel Biologisch.
Voor 1 vegan club sandwich
– 3 sneetjes zuurdesembrood, licht geroosterd
– Becel Biologisch
– ¼ courgette, in plakken, gegrild
– paar plakjes gegrilde paprika, uit pot
– 1 rode ui, in dunne plakjes
– 1 portobello, in plakjes, gegrild
– 25 g rucola
Voor de rucolapesto
– 75 g rucola
– een handvol basilicum
– 3 el walnoten
– olijfolie
– 1 teen knoflook, gepeld
– zout en peper