Sangria Blanco

Sangria Blanco

Deze sangria dronk ik voor het eerst op het strand in Spanje en iets later kreeg ik het recept van collega Carmen Roovers. Een tikkeltje anders dan je misschien gewend bent, maar minstens zo lekker. Zo niet lekkerder.

Bereiding



Schenk de cava en het druivensap in een karaf en doe de Cointreau of Grand Marnier erbij. Roer even door. Snijd de aardbeien in kwarten en de appel in plakjes en voeg toe. Mocht je een klein vriezertje hebben in je caravan, dan zijn ijsklontjes een heel fijne toevoeging!

Tip: bewaar de appel en aardbeien in de koelkast tot je ze toevoegt aan de sangria 
 

  • 1 fles gekoelde cava of prosecco
  • 250 ml gekoelde witte druivensap
  • karaf of waterkan
  • 75 ml Cointreau of Grand Marnier
  • 150 g aardbeien
  • 1 appel


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gratis Azie magazine