Rundvlees met peper & sinaasappel

Rundvlees met peper & sinaasappel

Bereiding

Een stoer gerecht met rundvlees waar je niet lang voor in de keuken hoeft te staan! De rode peper en sinaasappel zorgen voor een verrassende smaakeffect.

1 Meng de sojasaus, oestersaus, knoflook en gember. Voeg het vlees toe en laat het 10 minuten marineren.

2 Verhit de olie in een pan op hoog vuur en bak het vlees 2 minuten, tot het bruin is maar niet gaar. Schep het op een bord.

3 Giet het sinaasappelsap bij de marinade. Bak de bimi en paprika 2 minuten. Voeg de ui toe en laat alles nog 1 minuutje bakken. Roer de marinade erdoor en wacht tot hij borrelt. Voeg het vlees toe, roer het erdoor en serveer.

2 personen

• 3 el sojasaus

• 3 el oestersaus

• 2 tenen knoflook, gehakt

• 2 cm gember, gehakt

• 250 g biefstuk, in reepjes

• 1 el arachideolie

• sap van 1 sinaasappel

• 200 g bimi, in stukjes

• 1 rode en gele paprika, in dunne reepjes

• 4 lenteuitjes, in ringetjes

• peper, naar eigen smaak


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gouden kookboek