1 Snijd 12 zachte minibroodjes door en rooster ze.
2 Leg plakjes gerookte zalm op 12 helften.
3 Klop 6 eieren met zout en peper. Smelt boter in een grote pan, schenk de eieren erbij. Bak ze roerend. Haal van het vuur als ze nog wat vloeibaar zijn.
4 Roer er geknipte bieslook door. Schep over de zalm, leg de brooddekseltjes erop en serveer meteen.
5 Snijd 12 zachte minibroodjes door en rooster ze. Leg plakjes gerookte zalm op 12 helften. Klop 6 eieren met zout en peper.
6 Smelt boter in een grote pan, schenk de eieren erbij. Bak ze roerend. Haal van het vuur als ze nog wat vloeibaar zijn.
7 Roer er geknipte bieslook door. Schep over de zalm, leg de brooddekseltjes erop en serveer meteen. Schenk er witte wijn uit Graves bij.