Rauwe lentesalade

Rauwe lentesalade

Deze supersalade serveer je met knapperige aardappeltjes uit de oven en een lekker stuk vlees of vis. Genieten!

Bereiding

1. Schaaf 1 bundeltje groene asperges, 1 bosje radijsjes en 4 babycourgettes in linten. Leg in ijswater. Hak ½ bosje munt en ½ bosje dille fijn.

2. Roer sap van 1 citroen, olijfolie, zout en peper erdoor. Laat groente uitlekken, schep door de dressing.

voor 4 personen

  • 1 bundeltje groene asperges
  • 1 bosje radijsjes
  • 4 babycourgettes
  • 1/2 bosje munt
  • 1/2 bosje dille
  • sap van 1 citroen
  • olijfolie
  • zout en peper

Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gratis Azie magazine