Quiche lorraine met prei & spek

Quiche lorraine met prei & spek

Bereiding

Een heerlijk quicherecept dat je als lunchgerecht kunt serveren. Eet met groene salade.

1. Verwarm de oven voor op 180ºC.

2. Bak het spek goudbruin.

3. Vet een taartvorm in, rol het deeg uit en bekleed de vorm ermee. 

4. Klop de eieren en voeg kaas, melk, prei, spek zout en peper toe.

5. Schenk in de bodem en bak de quiche in 25–30 minuten goudbruin. Serveer met groene salade.

4–6 personen

• 3 plakjes ontbijtspek, gesneden

• 1 pakje deeg voor hartige taart

• 3 grote eieren

• 75 g geraspte kaas

• 250 ml melk

• 1 portie gesmoorde prei

• groene salade, voor erbij


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gratis Azie magazine