Deze pot au crème van Milka alpenmelk chocolade met framboos, roos en hazelnootcrunch is perfect to share op een romantische avond samen met jouw geliefde.
Pot au crème e van Milka alpenmelk chocolade
1. Meng de dooiers suiker en maïzena in een kom met een mixer.
2. Kook de melk op en giet deze op de dooiers en roer snel door.
3. Doe het even terug in de pan en blijf roeren tot deze blub doet. Haal direct van het vuur en roer snel door.
4. Blijf even roeren tot de massa iets is afgekoeld en voeg dan de chocolade toe blijf roeren tot deze volledig is opgelost.
5. Giet dit in diepe borden of schaaltjes zet koud en laat minimaal 4 uur koelen.
De crunchy hazelnoot
1. Meng alles goed door elkaar tot het begint te kruimelen.
2. Doe het op een bakplaat met bakpapier en bak het 15 minuten op 175 °C. Laat afkoelen en roer het geheel dan weer door tot het kruimelt.
Opbouw van de pot au crème
1. Leg twee rozenblaadjes op de pot au crème.
2. Strooi er wat crunchy over.
3. Strooi er wat framboos poeder over.
4. Leg de framboosjes erbij.
Dit recept is ontwikkeld door pattisier Jurgen Koens in samenwerking met Milka.
Voor de pot de crème
Voor de crunchy hazelnoot:
Decoratie