Pasta pesto met rozemarijnkip

Pasta pesto met rozemarijnkip

Bereiding

Voor 4 personen

Kip

– 2 kipfilets van 200 g elk

– 1 theelepel venkelzaad

– 2 takjes verse rozemarijn

– 2 eetlepels koudgeperste koolzaadolie of olijfolie

– 4-5 tenen knoflook

– 1-2 verse rode Spaanse pepers

– 8 rijpe kerstomaatjes



Pasta & pesto

– 250 g sperziebonen

– 1 grote bos verse basilicum

– 50 g geblancheerde amandelen

– 50 g Parmezaanse kaas, plus extra voor erbij

– 2 eetlepels extra vierge-olijfolie

– 1 citroen

– 1 teen knoflook

– 300 g verse lasagnevellen

– 200 g jonge bladspinazie


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gratis Azie magazine