Pannenkoeken-taart

Pannenkoeken-taart

Wij zijn fan van Crisp, de online supermarkt die zorgt dat het eten wat bij jou op tafel komt zo vers mogelijk is. Dat doen ze door rechtstreeks bij de makers en kwekers in te kopen. Tel daar een goede service bij op en het staat binnen enkele dagen bij jou in de keuken. Ook delen ze nog eens te leuke recepten. Neem nou deze Pannenkoekentaart die je voor een goede lunch in het weekend kan maken of als je iets te vieren hebt.

Bereiding

1. Leg de pannenkoek op een mooi bord. Smeer er met een lepel een laagje fruityoghurt op. Blijf pannenkoeken stapelen met laagjes yoghurt, jam, lemoncurd en fruit. Bewaar wat yoghurt en fruit voor bovenop.

2. Besmeer de bovenste pannenkoek royaal met yoghurt en garneer met besen, bramen en frambozen.

Voor 1 taart:

    • 18 pannenkoeken (hoe meer, hoe feestelijker) (maak ze zelf of bestel ze bij Crisp, die hebben lekkere zonder suiker).
    • 125 g blauwe bessen
    • 125 g frambozen
    • 125 g bramen
    • 800 ml fruityoghurt bosbessen
    • 100 g lemoncurd
    • 150 g frambozenjam

 


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gratis Azie magazine