1. Doe de helft van de vruchtjes met de vloeibare honing in een kom en prak ze fijn. Doe er de Griekse Yoghurt bij, roer voorzichtig zodat de yoghurt een gemarmerd effect krijgt en zet de kom in de koelkast.
2. Leg de meringuekransjes op een plank en schep 1 tl lemoncurd op elk kransje. Laat ze een paar minuten staan.
3. Schep er een flinke lepel van het yoghurtmengsel over. Strooi er wat vruchtjes op en maak ze af met een drupje honing en wat kleine muntblaadjes.
Tip: je kunt voor verse frambozen ook gevriesdroogde frambozen gebruiken.
Tip: meng lemoncurd eens met het vruchtvlees van passiefruit voor een friszuur effect
Wil je zelf lemoncurd maken, klik hier voor een recept.
Wil je zelf meringues maken, klik hier voor het recept
Dit recept is afkomstig uit het boek Jamie in 30 minuten
voor 4 personen
– 150 gram frambozen
– 1 el vloeibare honing, plus een beetje extra
– 4 el Griekse yoghurt
– 4 meringuekransjes (te koop bij de banketbakker of patissier)
– 4 tl lemoncurd
– verse munt