Kaastosti met appel & mosterd

Kaastosti met appel & mosterd

Deze kaastoast of -tosti is een ultiem lunchgerecht. Gebruik restjes kaas en neem brood dat je nog over hebt. Serveer met een salade en soep en je hebt een heerlijk recept voor tussen de middag of voor ‘s avonds.

Bereiding

1. Meng appel, ui, kaas, mosterd en yoghurt; voeg zout en peper toe (plus zo nodig wat extra yoghurt voor de smeerbaarheid).

2. Rooster het brood. Verdeel de topping over het brood en gril het tot het goudbruin is en bubbelt.

3. Bestrooi met geroosterde pompoenpitten en serveer met salade of romige tomatensoep.

2 personen

  • ½ rode appel, geraspt
  • ½ rode ui, geraspt
  • 50 g pittige belegen kaas, geraspt
  • 1 tl Engelse mosterd
  • 4 el yoghurt
  • 2 dikke sneden witbrood
  • geroosterde pompoenpitten

Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gratis Azie magazine