Zin in een lekkere BBQ-snack? Here you go! Deze pittige kippenvleugeltjes zijn de ultieme bite die je van tevoren al kunt klaarmaken. Dan is het á la minute alleen nog even ‘oppiepen’ met de roomboter en aanvallen maar!
1. Meng de kippenvleugels met zout en peper en gril ze aan alle zijden krokant.
2. Meng de warme kippenvleugels met sriracha en boter en leg ze eventueel nog even terug om ze crispy te laten worden*.
* Leg de kippenvleugels in een braadslede om te voorkomen dat ze aanbranden.
De gratis BBQ-special van Food and Friends is uit, bomvol BBQ-recepten, verhalen en tips! Download deze special hier nu gratis. Veel BBQ-plezier.
V00r 20 stuks
Voorbereiding: 2 minuten. Afmaken: 30 minuten
Temperatuur: 180 °C. Vuur: indirect
*Tip: Neem kippenboutjes met één botje erin, veel mensen noemen ze tv-sticks, die zijn perfect voor deze bites.