het aperitiefje uit Zuid-Tirol

het aperitiefje uit Zuid-Tirol

Aperol Spritz is helemaal uit! Nu drink je ‘Hugo’, een trendy drankje uit Zuid-Tirol gemaakt van sprankelende mousserende wijn, vlierbloesemsiroop en muntblaadjes. Een heerlijk verfrissende drankje, perfect voor de zomer.

Bereiding

Doe alle ingrediënten in een groot wijnglas en voeg twee tot drie ijsblokjes toe. Roer alles voorzichtig door elkaar en garneer met een schijfje citroen.

Heb jij onze blog over Zuid-Tirol al gelezen? Daarin vind je nog veel meer leuke foodtips uit deze mooie regio.
 

Voor 1 persoon. Bereidingstijd: 5 minuten

  • 15 cl Prosecco
  • 2 cl citroenmelissesiroop of vlierbloesemsiroop
  • 1 scheutje mineraalwater
  • muntblaadjes


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gratis Azie magazine