Gegrilde halloumiburgers

Gegrilde halloumiburgers

Halloumi is een geitenkaas uit Cyprus en staat centraal in dit burgerrecept. De zoete paprika geeft een extra kick aan het broodje.

Bereiding

1. Snijd de halloumi in 4 dunne, brede plakjes. Verhit een grillpan op middelhoog vuur en gril de plakjes halloumi 4 minuten per kant, tot ze een mooi patroon hebben. Doe dit ook met de reepjes paprika.

2. Snijd de broodjes door, bestrijk ze met olijfolie. Gril ze 2 minuten op de binnenkant. Beleg ze met de halloumi, paprika en sla.

Voor 2 personen

  • 225 g halloumi
  • 2 ciabattabroodjes
  • extra vergine olijfolie
  • 1 geroosterde rode paprika, in brede reepjes
  • handvol slablaadjes

Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gouden kookboek