Dubbele chocoladebrownies: het water loopt ons bij de naam alleen al in de mond. In dit recept zit niet alleen pure chocolade, maar ook cacao, noten en witte chocolade. Op en top genieten!
Verwarm de oven op 170ºC. Beboter en bestuif een ovenschaal. Smelt boter en suiker, roer meel, eieren en vanille erdoor. Verdeel over 2 kommen. Meng cacao, pure chocola en de helft van de noten door de ene portie; witte chocola en de rest van de noten door de andere. Schep om en om in de schaal. Bak 30–40 minuten. Snijd in vierkantjes.
Psst…
Zin in nog meer choco-inspiratie?
Bekijk hier 27 waanzinnige chocoladerecepten
12 stuks
• 180 g boter
• 300 g suiker
• 150 g zelfrijzend bakmeel
• 3 eieren
• ½ tl vanille-extract
• 1 el cacao
• 75 g pure chocola, gehakt
• 100 g hazelnoten, gehakt
• 75 g witte chocola, gehakt