Tomatenviche

Tomatenviche

Ceviche is een typisch Peruviaans gerecht met vis. In deze variant is het niet vis die de hoofdrol speelt, maar de smaakvolle allemansvriend tomaat. Een kleurrijk palet met smaken die je doen hunkeren naar zon, zee en strand. Geniet van dit zomerse tafereeltje!

Bereiding

  1. Snij de tomaten in partjes.
  2. Giet wat groene tijgermelk in schalen.
  3. Leg een hoopje van de tomatenmix in het midden.
  4. Garneer met de rode uienringetjes, tobiko en korianderblaadjes.

Dit recept is geïnspireerd op de tomatenceviche van Nobu.

• 100 g tomaten in diverse kleuren
• groene tijgermelk
• 1 rode ui, in kleine ringetjes
• gele tobiko
• korianderblaadjes


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gouden kookboek