Abrikoosbar met cashewnoten

Abrikoosbar met cashewnoten

Dit is nog eens een makkelijk recept to go: abrikoosbar met cashewnoten. Een bar vol eiwitten waardoor je er binnen de kortste keren weer tegenaan kunt. In een paar simpele handelingen heb je een geweldig recept gemaakt en kun je genieten van een gezond tussendoortje. Neem deze abrikoosbar mee naar je werk of de sportschool, of als je de kids op gaat halen. Lekker hoor!

Bereiding

Beleg een rechthoekige bakvorm met bakpapier. Mix alle ingrediënten goed door elkaar. Het is niet erg als er nog wat brokjes in het mengsel zitten. Schep in de bakvorm en druk goed aan. Zorg ervoor dat alles gelijk verdeeld is over de vorm. Steek de bakvorm in de vriezer gedurende 40 minuten en snijd deze vervolgens in repen. Je kunt de repen heel lang bewaren in de vriezer of ijskast, dus lekker lang genieten!

Voor 12 bars

Duur: 60 minuten

  • 300 g gedroogde abrikozen
  • 120 g cashewnoten
  • 40 g rozijnen
  • 50 g zonnebloempitten
  • 1 el chiazaad
  • 1 tl kaneel
  • 2 el kokosnootolie
  • 1 el ahornsiroop
  • Snufje zout

Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gratis Azie magazine