3 soorten minifrittata’s

3 soorten minifrittata’s

Met deze minihapjes zul je absoluut indruk maken tijdens de brunch of lunch. Vul het eimengsel aan met jouw lievelingsingredienten en geef je eigen twist aan dit gerecht. Wij gebruiken bijvoorbeeld asperges, champignons  en kerstomaatjes. 

Bereiding



1. Klop 6 eieren en 2 eetlepels melk met wat zout en peper.

2. Vet een minimuffinvorm voor 12 stuks in en verdeel het eimengsel over de holten. Voeg je favoriete vulling toe, bijvoorbeeld gegrilde asperges en verse munt, gebakken champignons en geraspte kaas en kerstomaatjes.

3. Bak in 12–15 minuten in de oven op 180°C krokant en goudbruin. Laat ze iets afkoelen voor je ze uit de vorm haalt.

Serveer ze als brunch of lunch, met een simpele salade.

12 personen
– 6 eieren
– 2 el melk
– zout en peper
– gegrilde asperges
– verse munt
– gebakken champignons
– kerstomaatjes
– geraspte kaas

(- bacon, voor de niet-vegetarier) 


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Alle kerstrecepten