Zwarte pasta met witte truffelsaus en spinazie

Zwarte pasta met witte truffelsaus en spinazie

Deze bijzondere pasta is eens wat anders dan een standaard pasta bolognese! Schenk alvast een drankje voor jezelf in en verwen jezelf met deze heerlijke pasta. #staypositive

Bereiding



1. Kook als eerste de Linguine al Nero di seppia in 6-8 minuten gaar en giet het af.

2. Roerbak daarna de spinazie en blus die op het einde af met een scheut Marc-de-champagne-azijn.

3. Meng vervolgens een flinke eetlepel White Truffle Sauce door de pasta.

4. Leg de spinazie in een diep bord, dresseer daar de pasta overheen en garneer met geraspte Parmezaanse kaas.

5. Maak het gerecht af met nog wat extra vierge olijfolie met witte truffel. Eet smakelijk!
 
Geniet van dit quarantaine comfort food en stay positive! #staypositive
 
Receptcredits: Oil & Vinegar




 
 

Voor de pasta


Ter garnering






 


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gratis Azie magazine