Zalmcarpaccio met romanesco

Zalmcarpaccio met romanesco

Deze carpaccio is van zalm gemaakt en staat in een mum van tijd op tafel. Wedden dat je er veel indruk mee maakt op je gasten?

Bereiding



1 Rangschik alle ingrediënten – behalve de olie en het limoensap – op een schaal.

2 Knijp de limoen erover uit, besprenkel de salade met olie. Bestrooi eventueel met chilipeper.

2 personen

• 300 g zalm van sushikwaliteit, in dunne plakjes

• handvol roosjes romanesco, in plakjes

• 1 el kappertjes

• 2 sjalotjes, in ringen

• hand microkruiden

• sap en geraspte schil van 1 limoen

• 2 el avocado-olie, of extra vergine olijfolie

• 1 rode chilipeper, zaadjes verwijderd, fijngesneden (optioneel)


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gratis Azie magazine