Zabaglione met passievruchten

Zabaglione met passievruchten

Een superlekker fris dessert dat je heel snel klaar kunt maken. Serveer in leuke glazen.

Bereiding

1. Meng de passievruchtenpulp met 2 eetlepels suiker en schep in 6 glazen.

2. Doe de rest van de suiker, de dooiers en vanille in een grote vuurvaste kom.

3. Breng een pan water zachtjes aan het koken en zet de kom erop. Klop het mengsel met een garde of elektrische handmixer voorzichtig licht en luchtig.

4. Roer de limoncello erdoor en klop nog eens 10 minuten tot je een glanzende, dikke, custardachtige consistentie hebt. Schep over de passievruchtenpulp en serveer meteen warm of laat afkoelen.

6 personen

  • 4 passievruchten, gehalveerd en de pulp eruit gehaald
  • 150 g suiker
  • 6 eidooiers
  • merg van 1 vanillestokje
  • 3 el limoncello

Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gratis Azie magazine