Wilde rijstsalade met noten

Wilde rijstsalade met noten

Bereiding

Makkelijker kan niet! Deze salade is in een kwartiertje klaar en ontzettend gezond. Maak deze superfood salade met rijst op een doordeweekse dag.

1 Kook 400 g gemengde rijst (Camargue, wild en langkorrelig) gaar. Laat uitlekken en afkoelen.

2 Hak 150 g gemengde noten, 1 bosje basilicum en 1 bosje munt plus 75 g gedroogde abrikozen.

3 Meng erdoor en voeg zout en peper toe. Besprenkel met extra vergine olijfolie.

4–6 personen
– 400 g gemengde rijst (Camargue, wild en langkorrelig)
– 150 g gemengde noten
– 1 bosje basilicum
– 1 bosje munt
– 75 g gedroogde abrikozen
– zout en peper
– extra vergine olijfolie


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gratis Azie magazine