Vegan Fish Taco’s

Vegan Fish Taco’s

Pikante ananassalsa is de perfecte topping voor deze vegan fish taco’s. Superlekker met rodekool en limoen!

Bereiding

1. Bereid de Quorn Lemon & Pepper Fish-Free Fillets volgens de instructies op de verpakking.

2. Doe ondertussen de ananas, de rode ui, de jalapeño-peper, de koriander, het limoensap, de komijn, het chilipoeder, het zout en de peper in een kom. Laat het mengsel 5-10 minuten marineren.

3. Snijd elke Lemon & Pepper Fish-Free Fillet in 6 repen en doe de reepjes samen met de ananassalsa en rodekool in de tortilla’s. Serveer met limoenschijfjes: het is lekker om het sap over de taco’s uit te knijpen.

Variatietip: vervang de ananas door mango. Voeg naar wens reepjes avocado of guacamole aan de taco’s toe.

Dit recept is in samenwerking met Isabel Boerdam.

  • 2 Quorn Lemon & Pepper Fish-Free Fillets
  • 150 g ananas, in blokjes
  • 25 g rode ui, gepeld, in blokjes
  • 1 jalapeño-peper, pitjes verwijderd, fijngehakt
  • 2 el fijngesneden verse koriander
  • 2 el limoensap
  • ¼ tl gemalen komijn
  • ¼ tl chilipoeder
  • ¼ tl zout en peper
  • 60 g fijngesnipperde rodekool
  • 4 tortilla’s, verwarmd
  • limoenschijfjes, om te garneren

Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gratis Azie magazine