- Verwarm de maistortilla in een hete koekenpan totdat deze opbolt en van onderen goudbruin is.
- Leg de tortilla op een bakplaat en spreid de tomatenpulp erover uit.
- Verdeel de spinazie, de artisjokharten en de citroenrasp erover; breng op smaak met zout en peper.
- Leg de plakjes mozzarella bovenop en druppel er een beetje olijfolie over.
- Zet de tortillapizza onder de grill totdat de mozzarella gesmolten en goudbruin is.
- Bestrooi met de basilicumblaadjes. Snijd de tortillapizza in stukken en serveer.
Voor: 1 persoon | Bereiding: 15 minuten
- 1 grote maistortilla
- 200 g tomatenpulp
- 1 handje babyspinazie, kleingesneden
- 4 artisjokharten in olie, uitgelekt en in vieren gesneden
- de geraspte schil van een ½ gekonfijte citroen
- fleur de sel
- zwarte peper
- 1 bol mozzarella (ongeveer 125 g), in plakjes
- olijfolie, om te bedruppelen
- basilicumblaadjes, om te bestrooien