- Verkruimel de paneer in een kom en zet apart.
- Verhit de ghee in een hapjespan op halfhoog vuur. Bak het komijnzaad tot het begint te poffen. Roerbak de ui erbij tot de ui zacht wordt. Voeg de knoflook, pepers en tomaat toe. Bak de tomaat zacht. Bak het gemberpoeder, de kurkuma en het korianderpoeder 2 minuten mee. Breng op smaak met zout. Roer de spinazie en paneer erdoor en roerbak tot het vocht is verdampt.
- Klap elke rotiplaat open en schep een paar lepels toespijs in het midden. Strooi koriander erover. Vouw de onderste en bovenste randen naar het midden zodat je nu een rechthoekige plaat voor je hebt liggen. Rol de roti vanaf de zijkant op. Serveer de citroenpartjes erbij.
Fotocredits: Christian Fielden
- 400 g paneer
- 3 el ghee
- ½ tl komijnzaad
- 1 ui, fijngesneden
- 3 kleine knoflooktenen, geperst
- 2 groene chilipepers, ontzaad, fijngesneden
- 1 romatomaat, ontzaad, fijngesneden
- ¼ tl gemberpoeder
- ¼ tl kurkumapoeder
- ¼ tl korianderpoeder
- zout
- 500 g verse spinazie
- 4 rotiplaten
- 3 takjes verse koriander, fijngesneden
- 1 citroen, in partjes