Avocado toast met aardbeien en witte kaas

Avocado toast met aardbeien en witte kaas

Deze gezonde topper is by far het meest bestelde broodje van The Streetfood Club ooit! Zacht, krokant, zoet, ziltig, gewoon fucking lekker!

Bereiding

1. Schil de avocado’s, verwijder de pit en prak het vruchtvlees met een vork tot een puree. Pers de limoenen uit. Breng de avocadopuree op smaak met het limoensap en zout en peper.

2. Was de aardbeien en radijsjes en verwijder de kroontjes van de aardbeien en het groen van de radijsjes. Snijd de aardbeien in vieren en de radijsjes in dunne plakjes. Hak de pistachenoten grof.

3. Rooster het brood en besmeer het met de avo smash. Verkruimel de Deense witte kaas erover. Beleg met de aardbei en radijs en bestrooi met de radijsscheuten en de gehakte pistachenoten.

  • 6 avocado’s
  • 2 limoenen
  • zout en peper
  • 8 aardbeien
  • 2 radijsjes
  • 2 el pistachenoten, geroosterd
  • 4 dikke sneden zuurdesembrood
  • 200 g Deense witte kaas
  • handvol radijsscheuten

Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gratis Azie magazine