Tartaar van dorade met ananas

Tartaar van dorade met ananas

Is het geen prachtig zomers plaatje om te zien? Wij beginnen bij het zien van deze foto al te dromen over parelwitte stranden, cocktails en deze gevulde ananas in onze andere hand. Duik de keuken in óf laat hem voor je klaarmaken en geniet van een zonnig bordje vis! 

Bereiding



Snijd de ananassen door. Haal het vruchtvlees eruit en snijd het in stukjes. Snijd de dorade in blokjes.

Pers de limoenen uit. Was en hak de koriander. Roer dit alles door elkaar.

Breng het mengsel op smaak met zout en peper, vul de ananashelften ermee en dien ze meteen op.



Dit recept is afkomstig uit ‘Het allermakkelijkste kookboek ter wereld light’ van Jean-François Mallet ( € 25,00, Kosmos Uitgevers).

Voor 4 personen

Bereiding: 20 min.

  • 2 kleine victoria-ananassen
  • 4 Dorade filets (zonder vel)
  • 1 bosje koriander
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 limoenen
  • Peper, zout


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gouden kookboek