Doe mij maar een hartig ontbijt. Graag met wat extra spice. Of zoals Surinamers zeggen: wat extra peper. Deze spicy tofu scramble met massala en Madame Jeanette is mijn ultieme start van de dag!
1. Bak de croissants af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2. Verkruimel de tofu met een vork in een kom.
3. Verwarm de olie een koekenpan op middelhoog vuur. Fruit de ui 2 minuten aan en voeg de knoflook, Madame Jeanette en de gehakte tomaat toe. Bak al omscheppend 1 minuut.
4. Doe de verkruimelde tofu bij het uimengsel en bak al omscheppend 2 minuten mee. Voeg dan de massala en sojadrink toe, bak al omscheppend 3 minuten.
5. Breng op smaak met het zwarte zout en de zwarte peper.
6. Serveer de tofu scramble met de warme croissants. Garneer met plakjes tomaat, avocado en de gehakte selderijblaadjes.
Tip