Spicy Gochujangdressing

Spicy Gochujangdressing

Je kunt deze dressing voor alle noedel- of rijstgerechten gebruiken om ze een zoete en pittige smaak te geven.

Bereiding

Meng alle ingrediënten in een kleine pot en roer net zolang tot ze goed gemengd zijn. De dressing is 2 weken houdbaar in de koelkast.

Dit recept komt uit het boek ‘Basisboek Korea’ van Caroline Hwang (€ 29,99, Becht).

VOOR 60 ML

VOORBEREIDING: 5 MINUTEN



VOORRAADKAST

4 eetlepels gochujang (Koreaanse chilipasta)

2 eetlepels rijstazijn

1 eetlepel kristalsuiker

1 theelepel geroosterde sesamolie

¼ theelepel geroosterd sesamzaad

1 theelepel Koreaanse rijstsiroop


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gratis Azie magazine