Snelle pasta pesto met parmezaan

Snelle pasta pesto met parmezaan

Voor deze supersnelle pasta hoef je alleen een pesto te maken en de pasta te koken. In een mum van tijd kun je aan tafel!

Bereiding

1. Pureer voor de pesto 50 g platte peterselie, 30 g amandelen, 20 g geraspte parmezaan en 4 el extra vergine olijfolie tot een fijn mengsel. Voeg zout toe. Doe in een potje en giet er een beetje olie over.

2. Wil je hem direct serveren, kook dan pasta volgens recept en meng de pesto er doorheen. Strooi naar smaak nog wat parmezaan over het gerecht.

2 personen

  • 50 g platte peterselie
  • 30 g amandelen
  • 20 g geraspte parmezaan
  • 4 el extra vergine olijfolie
  • zout
  • pasta voor 2 personen (ca. 80-100g ongekookt pp)

Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gouden kookboek