Sliptong met paprika & limabonen

Sliptong met paprika & limabonen

Dit visgerecht is lekker licht en snel klaar. Ideaal voor op een doordeweekse dag! Serveer met een simpele groene salade en wat knapperig stokbrood.

Bereiding



1 Verhit voor de saus de helft van de olie en bak daarin de ui zacht. Doe de paprika erbij, bak 2 minuten mee, voeg tomaat, olijven, tomatenpasta, zout en peper toe. Dek af en laat 10 minuten zacht koken. Doe de bonen en dille erbij, laat nog 1 minuut koken en zet opzij.

2 Verhit de rest van de olie in een pan. Bak de vis met het vel omlaag. Draai hem om als het vel goudbruin is en bak de vis in 4 minuten gaar. Leg hem op borden en schep de saus erover.

3 Sprenkel wat olie in de pan, bak de pankovlokken bruin, voeg wat zout en peper toe en strooi over de borden.

4 personen

• 4 el olijfolie en wat extra

• 1 fijngesneden ui

• 2 zoete rode puntpaprika’s, zaad verwijderd, fijn gesneden

• 1 blik tomaatblokjes (400 g)

• 1 el zongedroogde-tomatenpasta

• 100 g olijven zonder pit

• 280 g boterbonen (limabonen) in tomatensaus uit blik (zie tip)

• hand je fijngesneden dille

• 4 tongscharren (gefileerd)

• 100 g panko-vlokken


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gratis Azie magazine