Dep de inktvisringen droog met keukenpapier. Bak 1 van de tenen knoflook, voeg de inktvisringen toe en bak ze mee tot ze ondoorzichtig zijn na 1–2 min. Roer er wat chilivlokken, de helft van de honing, de geraspte schil van 1 limoen en citroen en eenscheutje sap van elk door.
Schep de inktvis dan in een kom. Bak in dezelfde pan met wat olie de rest van de knoflook en de garnalen in 3 min. gaar. Roer de rest van dehoning en citroenrasp, een scheutje limoen- en
citroensap en wat chilivlokken rdoor. Voeg dan de arnalen toe aan de inktvisringen, aal de knoflooktenen ruit en roer de unt erdoor. Leg de sla op en schaal met de rest van d olie. Schep de seafoodmix eop, met alle sap uit de kom.
4 PERSONEN
• 3 middel pijlinktvissen (500 g), schoongemaakt en in ringen van 1,5 cm
• 4 el olijfolie
• 2 tenen knoflook, geplet
• chilivlokken
• ½ el honing
• sap en geraspte schil van 1 limoen
• sap en geraspte schil van 1 citroen
• 500 g grote garnalen, gepeld, staart intact
• blaadjes van wat takjes munt, gehakt
• 2 kropjes bindsla, gesneden