Salade met venkel, munt & sinaasappel

Salade met venkel, munt & sinaasappel

De combinatie van venkel met sinaasappel en munt is goddelijk. Serveer deze salade met aardappeltjes uit de oven en een goed stuk vis of vlees. Smullen!

Bereiding

1. Schaaf de venkel in flinterdunne plakjes, leg ze in ijskoud water.

2. Leg de schijfjes sinaasappel op een schaal. Laat de venkel uitlekken en dep droog.

3. Meng de venkel met de munt, rucola, een scheutje sherryazijn, olie, zout en peper.

4. Verdeel dit over de schijfjes sinaasappel. Bestrooi met amandelen.

Voor 4 personen

  • 3 venkelknollen
  • 3 sinaasappels, in dunne schijfjes
  • muntblaadjes
  • 2 handenvol rucola
  • sherryazijn
  • olijfolie
  • handvol amandelen, geroosterd en gehakt

Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gratis Azie magazine