Risi e bisi

Risi e bisi

Bereiding

Bak de sjalot en pancetta in de boter en olijfolie. Bak de rijst 1 minuut mee. Voeg de doperwten en een soeplepel hete bouillon toe. Draai het vuur hoger en roer tot de bouillon is ingekookt. Blijf lepel voor lepel bouillon toevoegen.

Roer er nog een of twee lepels bouillon door als de rijst gaar is. Serveer met parmezaan, peterselie en citroen.
Bak de sjalot en pancetta in de boter en olijfolie. Bak de rijst 1 minuut mee. Voeg de doperwten en een soeplepel hete bouillon toe.

Draai het vuur hoger en roer tot de bouillon is ingekookt. Blijf lepel voor lepel bouillon toevoegen. Roer er nog een of twee lepels bouillon door als de rijst gaar is. Serveer met parmezaan, peterselie en citroen.

4 personen
• 2 gesnipperde sjalotten
• 40 g pancetta
• 25 g boter
• 2 el olijfolie
• 500 g risottorijst
• 2 handenvol doperwten
• 2 liter bouillon
• parmezaan,
• peterselie
• citroen


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gouden kookboek