Rabarber met Griekse yoghurt & chiazaadjes

Rabarber met Griekse yoghurt & chiazaadjes

Rabarber, úberzuur! Zelfs veel volwassenen laten de roze stengels links liggen in de supermarkt of koken het met heel veel suiker. Toch is juist nu de tijd om het uit te proberen. Aan zuur mag je kindje namelijk ook best wennen. De Griekse yoghurt maakt het een stuk milder. Laat eerst een hapje puur proeven voordat je het mengt!

Bereiding

Was de rabarber goed schoon, snijd de stengels in reepjes en stoom die gaar. Laat het afkoelen. Pureer de rabarber en serveer het met Griekse yoghurt en chiazaadjes.

Dit recept raden we vanwege het gebruik van chiazaadjes aan vanaf 11 maanden. Laat je deze achterwege, dan kun je dit gerechtje prima vanaf 8 maanden geven.

Rechts op de foto staat de rabarber met Griekse yoghurt & chiazaadjes.

  • 2 stengels rabarber
  • 3 eetlepels Griekse yoghurt
  • theelepel chiazaadjes

 


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gouden kookboek