Pumpkin spice oats

Pumpkin spice oats

Charlie: ‘Bij havermout denk ik aan vroeger. Mijn vader maakte ’s ochtends altijd een groot bord ‘pap’, zoals we dat noemden, met een schep bruine suiker erdoorheen. Erg lekker, maar wel iets minder gezond. Ik laat je hier zien hoe makkelijk het is om havermout lekker te maken en ook nog eens voedzaam.’

Bereiding



1. Pureer de banaan, pompoen, koek- & speculaaskruiden en amandeldrink in een blender.

2. Doe het mengsel in een steelpannetje en voeg de havermout toe. Laat op middelhoog vuur ongeveer 10 minuten staan en roer regelmatig. Voeg extra amandeldrink toe als je het te dik vindt.

3. Schenk de pap in een kom en garneer met de pecannoten en kokosbloesemsuiker voor een karamelachtige smaak.


Credits fotografie: Mitchell van Voorbergen


 

Voor 1 persoon

  • ½ banaan (liefst rijp en bruin, dan is hij extra zoet)
  • 1 handje pompoenblokjes (diepvries), ontdooid
  • 1 tl koek- & speculaaskruiden
  • 250 ml amandeldrink
  • 50 g havermout
  • 6 pecannoten
  • 1 tl kokosbloesemsuiker






 


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gratis Azie magazine