Pompoenpasta

Pompoenpasta

Dat pompoen en pasta een heerlijke combinatie is bewijst zich in dit recept. Maak de pasta helemaal af door het voor het opdienen te bestrooien met geroosterde pijnboompitten en parmezaan. 

Bereiding



1. Kook de pasta al dente.

2. Kook ondertussen de pompoen in 3–4 minuten bijna gaar.

3. Verhit de olie en bak de knoflook, salie en chilipeper tot de knoflook begint te verkleuren. Voeg de pompoen toe, met flink wat zout en peper, en bak ze zacht.

4 personen

  • 400 g penne
  • ½ flespompoen, in stukjes van 1 cm
  • 4 el olijfolie
  • 3 tenen knoflook, gehakt
  • handvol salieblaadjes, gehakt
  • 1 rode chilipeper, zaadjes eruit, in plakjes
  • 30 g geroosterde pijnboompitten
  • geraspte parmezaan


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gratis Azie magazine