Verwarm de oven voor op 180ºC. Snijd de pompoen in parten van ongeveer 5 cm breed en leg ze in een grote braadslee. Kneus de chilivlokken en koriander, voeg wat zout en peper toe en strooi dit over de pompoen. Besprenkel met olie en bak de pompoen met de schil naar beneden ongeveer 45 minuten in de oven, tot hij goed zacht is. Laat de pompoen afkoelen en schep het vruchtvlees eruit. Doe het vruchtvlees in een kom met de parmezaan en voeg wat zout en peper, naar smaak toe. Bestrijk elk wontonvelletje met wat ei en schep er dan een theelepel pompoenmix op. Vouw de velletjes dicht en vorm er ravioli van. Breng in een grote pan water met zout aan de kook. Doe de ravioli voorzichtig in het water en kook ze twee minuten. Smelt ondertussen de boter in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de salie krokant. Laat de ravioli uitlekken en schep de salieboter erdoor. Serveer met parmezaan.
2 personen
• 1 flespompoen
• mespuntje chilivlokken
• ½ tl korianderzaad
• olijfolie
• flinke handvol parmezaan
• 30 wontonvelletjes
• 1 ei, geklopt
• 75 g boter
• blaadjes van enkele takjes salie