Peper-citroen-zalm op brood

Peper-citroen-zalm op brood

De handige bijna-klaarproducten van Jamie en Jumbo, zoals de ‘Winning’ gerookte zalm, helpen je om snel een lekkere, voedzame maaltijd op tafel te zetten.

Bereiding

1 Pureer de avocado glad met de crème fraîche. Voeg om verkleuren tegen te gaan een klein beetje citroensap toe. Voeg eventueel wat zout en gemalen zwarte peper naar smaak toe.

2 Schep de plakjes radijs om met de dille, azijn en een snufje zout.

3 Besmeer de sneden brood met de avocado en leg er plakjes zalm op. Verdeel de plakjes radijs erover en bestrooi met tuinkers en slablaadjes. Sprenkel er wat raapzaadolie over en serveer met partjes citroen.


Bestel hier jouw Jumbo & Jamie product en maak kans op een ontmoeting met Jamie Oliver.

6-8 personen

• vruchtvlees van 1 avocado

• 1 el crème fraîche

• 1 citroen

• 70 g radijsjes, in plakjes

• 3 takjes dille, grof gehakt

• 1 el ciderazijn

• 12-16 grote sneden stokbrood of geroosterd roggebrood

• 2 Jumbo Jamie Oliver ‘Winning’ Peper Citroen op Jeneverbessenhout Gerookte Zalm (à 100 g)

• ½ bakje tuinkers

• handvol jonge slablaadjes (diverse soorten en kleuren)

• raapzaadolie





Bestel hier jouw Jumbo & Jamie product en maak kans op een ontmoeting met Jamie Oliver. 


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gratis Azie magazine