Zin in een lekkere pasta, die ook nog eens binnen een kwartiertje op tafel staat? Probeer deze heerlijke vispasta met garnalen en doperwten eens. Bedriegelijk eenvoudig, maar zó lekker!
1 Kook de pasta al dente. Giet af en bewaar wat kooknat.
2 Kook de erwten in 3 minuten beetgaar. Fruit de knoflook in ¾ van de boter goudgeel. Voeg garnalen, erwten en citroenrasp toe en bak ca. 1 minuut mee en haal van het vuur.Voeg pasta, munt, citroensap en de overgebleven boter toe.
3 Breng op smaak met zout en peper. Hussel alles door elkaar en voeg eventueel wat kooknat toe om de saus wat dunner te maken.
2 personen
• 200 g fettuccine
• 150 g doperwten
• 2–3 tenen knoflook, geperst
• 50 g roomboter
• 100 g Noordzeegarnaaltjes
• rasp en sap van 1 citroen
• blaadjes van 1 bosje munt, gehakt