Pasta met garnalen & doperwten

Pasta met garnalen & doperwten

Zin in een lekkere pasta, die ook nog eens binnen een kwartiertje op tafel staat? Probeer deze heerlijke vispasta met garnalen en doperwten eens. Bedriegelijk eenvoudig, maar zó lekker! 

Bereiding



1 Kook de pasta al dente. Giet af en bewaar wat kooknat.

2 Kook de erwten in 3 minuten beetgaar. Fruit de knoflook in ¾ van de boter goudgeel. Voeg garnalen, erwten en citroenrasp toe en bak ca. 1 minuut mee en haal van het vuur.Voeg pasta, munt, citroensap en de overgebleven boter toe.

3 Breng op smaak met zout en peper. Hussel alles door elkaar en voeg eventueel wat kooknat toe om de saus wat dunner te maken. 

2 personen

• 200 g fettuccine

• 150 g doperwten

• 2–3 tenen knoflook, geperst

• 50 g roomboter

• 100 g Noordzeegarnaaltjes

• rasp en sap van 1 citroen

• blaadjes van 1 bosje munt, gehakt


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gratis Azie magazine