Pappardelle met doperwten

Pappardelle met doperwten

Mmm, pasta! De doperwten geven een frisse smaak aan het gerecht en de pecorino maakt er een romig geheel van. Buon appetito!

Bereiding

1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking en houd een beetje van het kookvocht achter.

2. Blancheer intussen de doperwten en tuinbonen 2 minuten. Giet de erwten en bonen af, schep ze door de pasta en voeg een scheut olijfolie, het citroensap, de rasp, de helft van de munt, zout en peper en pecorino toe.

3. Giet er wat van het kookvocht bij als de pasta te droog is. Strooi er de rest van de munt en de geraspte pecorino overheen.

4 personen

  • 400g pappardelle
  • 2 grote handenvol doperwten en dubbel gedopte tuinbonen
  • extra virgin olijfolie
  • rasp en sap van 1 citroen
  • klein bosje fijngehakte munt
  • handvol geraspte pecorino

Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gouden kookboek