Pacha lemon & rosemary cocktail

Pacha lemon & rosemary cocktail

Dit drankje is de perfecte verfrissing voor op een zomerse dag, maar doet het ook goed als feestelijk drankje voor een borrel met vrienden. De combinatie van burned lemon met rozemarijn en fruitige Pacha de Cacao is werkelijk onweerstaanbaar lekker!

Bereiding

1. Strooi suiker op een bordje.

2. Snijd de citroen in plakjes en bedek beide kanten met suiker.

3. Grill de citroen wedges met suiker in een grillpan op hoog vuur.

4. Vul het glas met Pacha* en vul deze aan met bruiswater.

5. Voeg 2cl-4cl gin toe.

6. Voeg het ijs toe en een takje rozemarijn als garnering.

7. Aan de rand van het glas gaat een schijfje citroen ter decoratie.

*Pacha is sap gemaakt van cacao pulp en water, en zit bomvol vitaminen en mineralen. Een duurzame keuze, want Pacha gebruikt een afvalproduct, namelijk de cacaopulp, en transformeert dat in een heerlijk verfrissend drankje! Hier lees je er alles over.

Credits recept: Pacha de Cacao

Voor 1 cocktail/mocktail

  • 150 ml Pacha de Cacao
  • Een handvol gemalen ijs
  • 100 ml bruisend water
  • 1 citroen
  • Theelepel of basterdsuiker
  • Takjes rozemarijn
  • Optioneel: 2cl-4cl gin

Ook nodig:

  • Grillpan
  • Tuimelglazen

Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gouden kookboek