Voor 4 personen
Kip & soep
– 6 plakken gerookte pancetta
– olijfolie
– 2 takjes verse rozemarijn
– 2 kleine wortels
– 2 stengels bleekselderij
– 1 rode ui
– 2 blokjes kippenbouillon
– ½ broccoli
– ½ bloemkool
– 100 g basmatirijst
– 100 g macaroni
– 2 kipfilets van 150 g elk
– 1 handvol diepvriestuinbonen
– 1 handvol diepvriesdoperwten
– 200 g jonge bladspinazie
– Parmezaanse kaas, voor erbij
Salsa verde
– 1 bosje verse dragon of bladpeterselie
– 1 bosje verse munt
– 2 ansjovisfilets
– 1 eetlepel cornichons
– 1 eetlepel kappertjes
– 1 volle theelepel dijonmosterd
– 1 teen knoflook
– 3 eetlepels extra vierge-olijfolie
– 1 eetlepel ciderazijn