Jamie’s pittige Mediterraanse Burger zet je snel op tafel met de handige producten van Jamie en Jumbo.
1 Meng de ui in een kom met de azijn en een snuf zeezout. Mix de slareepjes in een kom met de andere sausingrediënten en breng dit op smaak met zout er peper.
2 Bak maximaal 2 ‘Marvellous’ Mediterraanse Burgers tegelijk. Neem twee pannen; gebruik de ene voor de burgers en de andere voor de bacon. Vet je burgers in met olie en breng op smaak met zout en eventueel peper. Leg 2 burgers in de eerste pan, druk ze aan en leg de helft van de bacon in de tweede pan.
3 Keer de burgers na 4 minuten om en kwast de gebakken kant in met een ½ theelepel mosterd en een scheutje tabasco. Keer de burgers na 4 minuut opnieuw om en kwast de andere kant ook in met een ½ theelepel mosterd en een scheutje tabasco. Laat de burgers nog 1 minuut bakken en leg er dan de bacon en een plak kaas op.
4 Giet een heel klein scheutje water in de pan en zet een hittebestendige kom over de burgers heen om de kaas in 30 seconden te laten smelten. Rooster intussen 2 opengesneden broodjes in het vet van de bacon tot ze licht goudbruin zijn. Herhaal dit met de andere twee burgers.
5 Stel de hamburgers samen door een kwart van de burgersaus op de onderkant van een broodje te smeren en deze te beleggen met een burger met bacon en kaas, en een kwart van de uitjes en augurkjes. Besmeer de bovenste helft van het broodje met een theelepel ketchup en druk hem er stevig bovenop. Serveer meteen of verpak hem in bakpapier zodat hij na 1 minuut een beetje klef wordt.
Bestel hier jouw Jumbo & Jamie product en maak kans op een ontmoeting met Jamie Oliver.